В очите ми се отразява
цялата вселена...
Непокорна вървя
срещу времето
за да запиша
там в летописа
всички онези
пропилени
възможности
пречупени
под - тежкия
хомот на живота!
Прелиствам
с трепет
страниците
от книгата
на живота.
И в миг
при мене
се завръщат
вече отминали
събития...
Записани са там
в летописа
без фалшиви
истини
и без измама!
Затова непокорна
вървя срещу времето
за да достигна
до онзи син хоризонт
където денят засиява -
нежен, обичан и бял...
Затова и непокорна
се скита душата ми
за да достигне
до мечтания бряг!
Където златни лъчи
ще я докоснат
с нежност, мир и любов!
© Катя All rights reserved.