Sep 29, 2009, 6:04 PM

Непонятни отдадености 

  Poetry » Love
470 0 1

Очите ми са пълни, както никога.
Изгубеният смисъл се завърна,
дори и нови семeнца поникват.
Светът отново е в цветове обгърнат.

И ярки, и дълбоки се прескачат
отблясъци от нашето обичане.
И все по-обречени невъзможности значат.
И с все по-непонятни отдадености са окичени.

След теб въздухът ми не ще ме намери
сред купчината петна в картината.
След теб очите ми пак няма да са ми верни.
След теб ще съм от всичко и от себе си подмината. 

29.09.2009г.
гр. Плая Дел Инглес

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??