Oct 13, 2018, 3:47 PM

Неволно ли обикнах есента! 

  Poetry
466 16 22

На лятото помахах със ръка,

но всъщност, казах "Сбогом" на момчето,

с което боси тичахме в дъжда

а в нощите държахме си ръцете!

 

Нарече ме "Любимото момиче"

и с още много нежни имена,

показваше ми, колко ме обича!

Дали останах сляпа за това?

 

Неволно ли обикнах есента!

Поисках да съм част от птиче ято!

Изгубих се, не можех да летя!

Едно момче остана да ме чака!

© Руми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??