Как да забравя и как да простя,
щом никаква прошка не искаш?!
И как да оставя да мине това,
щом никаква грешка не чувстваш...
Незнайно защо се блъскаме в мрака,
щом носим светлината във себе си!
Не знам и защо убиваме порива,
щом толкова дълго го търсихме...
Забиваме винаги остриета със страст
в сърцата, които обичаме
и търсим с охота най-дълбоката пропаст,
в която любовта си да скриеме...
Мъглата тегобна обгръща ни бавно,
притъпява ни в миг сетивата
забравили минало и нетърсещи бъдеще
ще скитаме в нея самотно...
© Димо All rights reserved.