Ти и аз
срещу червения дракон на Времето.
Звезда Нибиру
нахлува с най-мистичния прилив във вените...
Катаклизъм!
Колко малки сме -
две снежинки сред хаоса.
Топим се, падайки в тъмната бездна.
С танц храним на вечността
айсберга звезден...
Притисни се към мен -
да ти отдам
топлинката своя последна.
Ще я усетиш, когато останеш
съвършено сама
в зъбите на безкрая...
© Младен Мисана All rights reserved.