Oct 4, 2007, 7:41 PM

Но този път не ще играем аз и ти 

  Poetry
631 0 0
Дали театърът най-сетне свърши?!
Май износихме и маските си вече!
Дали вярата в лъжите накрая се прекърши,
кой от двама ни пръв от тях се отрече?!

Самите зрители ли бяха режисьори,
които да определят играта -
във филма, където ние с тебе бяхме актьори,
а продуцент им беше съдбата!

Нима позволихме до там да се стигне
и мечтите ни дори да режисират -
всеки се опитва доверието помeжду ни да задигне,
гледайки как хилядите ни мечти умират!

Но стига! Вярвай - това уморява -
да си все нечия кукла на конци!
Виж афиша - ново представление се задава,
но този път не ще играем аз и ти!

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??