Oct 12, 2004, 9:30 PM

Нощта на звуците 

  Poetry
1041 0 0
Нощта на звуците
на самотата
и само аз
тежи
виж
луната,
дори и тя се скри
Ще свия времето,
това го мога
и ще премине като миг
ще издълбае,
в душата малка рана
която малко ще боли,
а после бавно
самотата в звуци
ще заспи..

© И.Маркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??