Светло е,
а бурята прозира
през небе и облаци сънливи.
Рано е,
а душата ми напира
за бягство във пространства живи.
...
Тъжно е,
когато няма под дъгата звук от смях.
Нужно е
малко повече от този груб, безчувствен свят...
© Вечерница или Зорница All rights reserved.
Благодаря на всички онези, които оценяват Поезията със сърцето си!!!
Трогвате ме невероятно, приятели