Nov 12, 2020, 11:52 AM  

Няма значение! 

  Poetry
342 7 23

Вероятно така те обичам,

че стеснявам на Ада зениците.

Идвам боса и..

трудно четлива,

а стихът ми превръща се в

птици.

С малко бренди.

И старо пиано,

и с тръпчивите нотки на допира-

съм пияна , пияна, пияна!

Със карфица крепя

коридорите -

да не падна в ръцете ти

топли.

Да не стана за смях на небето!

Губих сто пъти

главната роля,

но сега си изгарящо нежен...

Претуптях по ръба на вълните

и достигнах до твоите вени.

Разширявам на

Рая зениците

 

и светът просто ..

няма значение!

 

 

 

 

 

 

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??