Dec 31, 2011, 12:26 PM

Обичам да събличам... 

  Poetry
1128 0 22

Обичам да събличам мислите,
когато ме прегръщат силно,
когато радостта облича се
и от тъгата жадно пие...

Обичам да разрошвам сънищата,
когато реши се съдбата
с редкия гребен на несбъднатото -
аз да ги сбъдна във стиха...

Обичам да прескачам болката,
да спъвам в тъмното страха.
Дори когато невъзможно е -
настъпвам невъзможността.

Обичам да рисувам бъдещето
с най-шарените си мечти.
Обичам да събличам трудностите,
докато истината спи...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??