Feb 12, 2008, 2:24 PM

Обикнах те нечакано, без време... 

  Poetry » Love
799 0 18
 

 

Обикнах те нечакано, без време.

Съдбата е виновна, може би.

Протегна ти ръката си към мене -

да уловя мига не се реших...

Увисна той, объркан в тишината.

Очите си загубих във мъгла...

Пред мене погледът сияе в мрака,

не смея да отвърна на това...

В живота много губих и печелих.

Трънливи друми извървях.

Любов такава не намерих,

каквато ме изпиваше в съня.

И не вървя аз вече, а се спъвам

във моите измислени мечти...

Сърцето си на кръст разпъвам.

Ела, Любов, при мене! Остани!

 

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??