Oct 8, 2021, 11:10 AM

Обречени 

  Poetry » Love
437 1 3

крещи небето, удря мрачно,

оплаква таз душа гърмящо,

душа – изваяна от огън,

очи – стихийно морско дъно,

сърце – готово да обича,

но някак всеки го отрича,

уж вричат се в любов безкрайна,

но тез души човешки

пълни са с тъга коварна,

оплитат таз душа невинна

карайки я да остави любовта,

но как да я остави

като си има само нея на света

затова небето плаче, не за ниви

нито за поля, а за онез души невинни

обречени да не намерят любовта

© Павел Дунев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??