Не се измъчвай и не се наказвай,
не изтезавай бедната душа!
Вина в очите сини не показвай
и не мълви поредната лъжа!
Не ме щади от болка и обида,
поне веднъж бъди открит и прям!
Завинаги от теб ще си отида,
но в мислите ти ще остана - знам!
С годините лицето ще бледнее,
но чувствата, които изживя,
и зимна буря няма да отвее
от твоята душевна пещера.
Че късче от сърцето ще остане
завинаги във този топъл дом
и никой между нас не ще застане,
а ще намери временен подслон!
© Наташа Басарова All rights reserved.