Apr 18, 2008, 12:13 AM

остаряла… 

  Poetry
728 0 7
 

 

От спиралата на времето

слагам около очите си леко

и тръгвам по пътя в забвението -

ще ме срещне някой спомен отдалеко.

 

Ще попита: "Как си, накъде така?",

ще го прегърна нежно и горещо,

ще подам изстинала ръка

и ще продължа, без да казвам нещо.

 

Въпросите са, за да има спомени - ...

... Не за отговори - през сълза...

 

© Вечерница или Зорница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??