Nov 28, 2008, 11:48 PM

Осъзнаване 

  Poetry
502 0 0

Взрив.

Нов живот и свят.

Замрял стоя.

Безумие.

Размит портрет

потъва във морето

Студената вода,

погребва го

под съпровода

на дъжда.

Поема сетния

си път

сред пяната на Лета.

 

Ръце

протегнати

в безумен вик крещят.

Отчаяни очи

поглеждат

за последен път

небето.

И няма кръв и рани -

само болка,

произтичаща от

сблъсъка

с действителността.

Прераждане и вливане

в монотонността на

Битието.

 

© Иван Проданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??