Отивай си тъга горчива,
не съм те канил в моят дом.
От скръб сърцето ми прелива,
душата ми е вече само стон.
Отивай си! Нощта разлива
на глътки твоята печал.
Върви!И дявол да отпива
до дъно тежкият бокал.
Отивай си тъга горчива
и никога не идвай вече!
Във мен гори искрица жива!
Върви си! Бягай надалече!
© Хари Спасов All rights reserved.