Feb 14, 2018, 1:11 AM

Открити 

  Poetry » Love
660 0 0

 

Мили очи неоткрити -
еликсири на Радостта,
докога ли ще бъдете скрити
от моята жална душа?!

...................................................................

А дали не съм ги виждал аз преди?!
Сърцето - да! - всичко ми разкри:
втори пристан като твоите очи
не ще открия и на най-далечните звезди!

© Васил Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??