Jun 8, 2008, 7:19 PM

Отровно… 

  Poetry » Love
689 0 6
 

 

 

Нощта пристъпва звездонога,

като млада девица ухае на свежест -

дъждовна, обещаваща много,

но криеща дълбоко своята прелест...

 

Отпих от нежността й тази вечер,

толкова топла и толкова твоя,

когато всеки миг на вечност е обречен

и целувката ти отдавна вече е само моя...

 

Когато я даряваш ти на друга,

нима не чувстваш нейната умора,

нима сърцето ти нощния ми глас не чува -

без моите устни твоята целувка е отрова. :)

 

 

 

© Вечерница или Зорница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??