Aug 21, 2015, 11:01 AM

Парещ водопад 

  Poetry
470 0 12

 

 

Първи
августовски дъжд –
целува
като влюбен мъж
жадно,
страстно
и омайно.
От целувките му
цялата изтръпваш,
без дъх оставаш,
но после
дишаш леко
и е песенно
и светло на сърцето.

 

Августовски дъжд –
парещ водопад
от спомени
за летен зной
и мисъл
за теб.

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??