Feb 13, 2009, 10:18 PM

Плаващият пясък на абсурда 

  Poetry » Other
559 0 2
Обречени надежди
и объркани обещания
потъват в плаващия
пясък на абсурда,
превърнал се в
оазис на разумните.

Логиката не може да
се намери в хаоса,
който се присмива на съвършеното
и го прави нелогично.

Дъвките се дъвчат
не повече от 12 минути,
а ние дъвчем проблемите
си с години.

Иска ми се да бях черна дупка,
та да можех да погълна
ежедневието, което се опитва
да ме призими,
а съм космонавт в безтегловност.

© Нямам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??