Jan 11, 2023, 2:05 PM

По пясъка на живота 

  Poetry » Phylosophy
265 2 5

Ще бродя по пясъка
на живота
и боса ще крача по брега
Ще събирам от крясъка 
на чайките звуци в моята душа
Ще ги подреждам, 
ще ги броя... 
Ще зная кой от къде е и от кога...
И когато ми дойде часа
Ще ги пусна обратно 
на брега.
И на пясъка с боси крака 
ще крачат и тичат, 
ще падат, ще стават
Звуците на моята душа...
Защото идваме, 
за да си отидем... 
И само 
събираме звуци-
Спомени вечни 
като света...

© Людмила Данова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??