Nov 27, 2007, 6:10 PM

По трети петли 

  Poetry » Love
1141 0 26

ПО ТРЕТИ ПЕТЛИ

От твойта обич страшно ме боли -
не мога със любов да ти отвърна.
Среднощен сняг. До третите петли
ще си отида, без да те прегърна.

Среднощен сняг. До третите петли
до твоето сърце не се докосвам.
Не казвай нищо, знам, че те боли!
Сама съм. На самотния си остров.

За теб съм пътник, спрял на светофар -
пресичам, без дори да се обърна.
Мигът е детство, а светът е стар!
Отивам си и няма да се върна.

Не ме догонвай! И не ме моли...
Пламти по изгрев пътят пред ездача.

Среднощен сняг. По третите петли
над късната ти обич тихо плача.

© Кети Рашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??