Jul 23, 2018, 11:03 AM  

Поетичен спор 

  Poetry » Other
388 2 10

Поет написал стихче,
прочел го друг поет,
и казал: - То е мое !!!
Бъди вовек проклет!

- Не може да е твое,
мизерник нескопосан!
Ти май си търсиш боя,
ще бъдеш цапардосан!

- Туй твоето е мое -
крещял поетът втори.
- И нека почнем боя,
стига се кокори!!!

Сбили се поетите
(били от най проклетите).

А стихчето, горкичкото, 
умряло край горичката.
Че то каква поезия
при толкова агресия.

ПИ

© Пламен Иванов - ПИ All rights reserved.

Вече няколко пъти присъствам на фейсбук-караница между "поети". Или поне така се наричат. Единият "откраднал" метафора от "поетичната градина" на другия. Другият "копирал" идея на третия и т.н. При това се употребява "поетичен език", от който биха се изчервили и столипиновските каруцари. Грозна картина. 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??