Aug 29, 2008, 8:16 AM

... Поезия... 

  Poetry » Love
486 0 11

... Поезия без начало

и край душата ми люлее

във моя втори дом.

При първата ми обич!

© Латинка-Златна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??