Jul 17, 2008, 11:45 AM

Покажи ми очите си! 

  Poetry » Love
728 0 15

Покажи ми очите си!

Жадни са                                                                       
за внимание.                                                                    
И тази жажда                                                                  
се засилва                                                                      
от  вниманието ми!
Не се гневи!                                                                     
Разбери ме!                                                                     
Не с зла умисъл                                                              
творя!                                                                               
Предизвика ме,                                                                 
съжали ме,                                                                     
аз далеч,
с перо в ръка,
ще си седя!
Покажи ми                                                                       
очите си!                                                                        
В роб                                                                                 
превърни ме!                                                                
После сам                                                                        
ще се вържа                                                                    
на възел                                                                        
с езика си.                                                                  
И ще онемея                                                                    
пред твоя лик!
Не се коси!
Като беден дух
ще  отлетя
на север
с вятъра
и не ще ме стигне дъжд,
ни обиди зли,
ти не се тревожи!
Покажи ми очите си!

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??