Oct 10, 2008, 9:40 AM  

Поредното 

  Poetry » Love
543 0 1

Поредното умиране,
а нямам вече сили за това;
тъй много спомени изпратих.
Боли ме
изнасилената ми душа,
потърсила заблуда,
за да се наплаче.

Поредната любовна смърт,
родена
недоносена в нощта -
обгаряне до черно
на мечтите.
Крещи във мен,
като все още жива, плът:
"Обичай ме,
обичай ме,
спаси ме!"

Пореден траур,
никак некрасив
със дрипите пребоядисани.
Поредните цветя.
Пореден стих.
Поредното отричане.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??