Аз съм белият гардероб
Зад вратата
Най-тихите ти ноти
Облачният сън
Събуден
В мидата
На ушите ти
Твърде чест
В трудното ти утре
Всяка
Последна
Невестулка
В изкоренените
Елфови дъбрави
* * *
Често корените
Забравят –
Не летят с есента
А запетаите
Дишат
На пресекулки
Но Аз съм
Цялост всеки ден
Съм сърцата
На
Тромбите ти
Mi Amor
7.6.2011г. Пловдив
© Донърджак All rights reserved.