May 2, 2017, 7:56 PM

Прашна апатия 

  Poetry » Phylosophy
528 1 1

Чуваш зова на тишината
в самотните нощни часове.
Гониш допира на светлината
от вътрешните ти светове.

 

Прашните страници прелистваш,
пълни с образи забравени.
С книгата дните си описваш,
но лъжите са оставени.

 

Забравяш вече, че живееш,
че времето препуска смело.
Забравяш вече да се се смееш.
Накъде е сърце поело?

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??