Oct 19, 2008, 9:57 PM

През бурите 

  Poetry » Love
703 0 14
Отправим ли си с теб
влюбен светъл взор,
текат реки от обич,
ангели запяват в хор.

Прошепнем ли в нощта
наште огнени слова,
горят в пожари страстни
ненаситните тела.

В прегръдката ми силна
всяка болка се топи,
сърцето ти се носи
по любовните вълни.

Жена, родена от стихии,
през бурите до мен вървиш.
Обичам във порив буен,
постоянно да кипиш.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??