May 6, 2018, 1:41 PM

През тъмното на една самота 

  Poetry » Phylosophy
529 1 1

Така притъмнява... сякаш няма небе...
Натежава пространството...

До основи оголяват спомени.
Опожарено от мълния лято.

Яростно кънти в душата: „Спри!”
В решетката на времето е мисълта...

Безмилостно дълбае крива диря
в уюта на измамно равновесие –

предопределеност в недопита чаша
от болката на късното завръщане...

в себе си...

                               © Павлина Петрова

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??