Feb 24, 2010, 12:34 PM

Прибрах те в стих 

  Poetry
1626 0 9

Ще бъда много силна, много смела,

когато някой ден отидеш си завинаги!

И сто причини ще намеря

да продължа! Защото знам, че винаги

част от мен ще си!

Ще живееш в сълзите ми

и в дланите си аз ще те събирам.

Ще живееш в мечтите ми, защото те са чисти

те са святи (като любовта ти)! Добре разбирам!

След себе си ще оставиш снегове

(и няма лесно те да се стопят)!

А в мъничкото ми сърце

спомените дълго ще болят!

И този край за мен ще е начало,

може би на дълги, скучни дни.

Но знам, разделеното остава цяло

и сто Вселени да го делят дори!

 

И в усмивки ще се преръщат моите сълзи,

дори когато напълно осъзная, че не си до мен!

И тайно ще се надявам, че всъщност тук си,

но просто не можем да се засечем!

... Ще бъда много силна, обещавам ти!

Дори от мен да си далече.

Защото знай – прибрах те в стих!

И винаги оставаш тук! Оставаш вечен!

© Ванеса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??