Jan 9, 2007, 8:40 PM

Приказка без край 2 

  Poetry
693 0 17

Всяка твоя дума

ме съблича,

не спирай

да редиш слова,

но по мен пиши,

не по листа

използвай,

само устни за това.

Разказвай ми

желанията свои,

сънищата-

върху мен сбъдни,

дълги нощи

бяхме там герои,

в два пламъка

сега ни превърни

Копней ме,

както бряг- вълните

Мен вълнувай-

ненаписана жена,

забивай силно

на Амур стрелите

Озаглави ме-

“Книга на страстта”

© Людмила Нилсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??