Oct 7, 2008, 10:24 AM

Приятел Кот 

  Poetry
697 0 22
                 Приятел Кот

И най-накрая се превърна във муцуна
един начупен, рошав силует,
самотно във нощта почти целуна
ръката ми - подадох за привет!...

С опашка мило ме погали
и тихо до самата мен
приседна - помощ ли?...едва ли!...
приятелски е мил и озарен!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??