Народът вече бавно се пробужда,
отърсва се от сънния синдром,
подгонен от въпиещата нужда
да брани себе си и своя дом.
Кошмарът и наяве продължава –
човешка кръв се лее посред ден,
защото в „правовата” ни държава
виновни няма, няма и проблем.
Спасението в нашите ръце е,
щом правото остава настрана.
Народът иска мирно да живее,
а по принуда тръгва на война.
За нея не са нужни магистрали –
правата си проправят своя път.
Преди гневът дома ни да подпали,
дали управниците ще се освестят?
© Валерия Тодорова All rights reserved.
а по принуда тръгва на война!"
Това е истината, а не както се опитват тези,на които им изнася да подклаждат войните, че хората сме лоши, расисти и какви ли не.Поздрав, Валя!