Sep 12, 2022, 2:14 AM  

Просто рима 

  Poetry
334 9 13


Поиска прошка. Не сега.

На мен не ми се дава още.

Нагазих в болка и тъга

На всичкото отгоре - нощ е.

 

Не зная колко е часът

и датата не зная, също…

Дали вървя по верен път,

или от грешния се връщам.

 

Не знам коя съм. Ти мълчиш.

И тази нощ върви по ноти.

Почти разплакани очи.

Почти захвърлени животи.

 

Не знам дали на теб простих –

сама съм, слаба и ранима.

Сега, написвайки те, в стих

дано останеш просто рима.

 

 

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??