May 11, 2012, 12:16 PM

Протегнах длани да взема 

  Poetry » Other
425 0 2

Протегнах длани да взема

 

Протегнах длани да взема

времето с мен да повърви.

Душата ми се чуди не разбира

как в мен то гори.

 

Тупти живота в сърцето ми малко,

пулсиращо се слива с деня.

Ръка обичана протяга

да тръгна с него да вървя.

 

Аромата цветен дишам на земята,

слънцето с мен се смей.

Доброто искам да живее,

любовта на птиците в мен да пей.

 

И тръгвам на Слънцето да подаря

една кристална чиста дума.

Зная как с нея да вървя,

а тя в мен сили да прелива.

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не винаги имам време да отговарям,времето не ми позволява ,но от сърце благодаря!
  • Нека съхраняваме тази част от времето, което е събрало в себе си частици любов и светлина!... То ще е нашият другар, и брат и учител по пътят ни!
Random works
: ??:??