Jan 19, 2017, 6:17 AM

Пътят който не тръгнах 

  Poetry » Other
486 1 2

Пътят по който не тръгнах,

очи не отворих дори.

Често в живота се спъвах,

любовта в сърцето още гори.

Труден, често пътят затворен.

под краката нещо гори.

Друг живот като моят няма подобен,

всеки със своят ритъм върви.

Често крачките бяха ми бавни,

никога, никога Аз не пълзях.

Учехме всички да бъде ме равни,

пътят по който Аз не тръгнах.

В.Й. 18.01.2017г.

 

© Васил Йотов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??