Aug 18, 2019, 12:21 AM

Работар 

  Poetry » Humour
512 1 3

От мерак

душата му подскача,

сърцето му

размахало е кърпа,

бързо

мързелът обаче

обратно

в леглото го дърпа.

                

Да работи

който иска,

за него

още е рано,

стигат му

мъките среднощни

в бара

от уиски и пиано!?

© Никола Яндов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??