Равносметка...
Остава ми във вените ти пак любов да влея,
ако все нещо е останало от нея...
... но то не тъй много, зная,
та за това не искам да повярвам в Края!...
От чувствата си нищо не спестихме,
че даже изневерите простихме...
Играхме си на щедрост преголяма
и не остана много за размяна...
Безумно разпиляхме времето и всичко:
аз – клоун бях, а ти – трагичка,
дори успяхме непростимо да забравим:
паричка за Лодкаря да оставим!...
06.10.2019.
© Коста Качев All rights reserved.
истината познахме
и мъдрост събрахме
или сметката си видяхме!?
Коста, много ми хареса стиха ти! Поздрави!