Oct 15, 2008, 4:22 PM

Равносметки 

  Poetry
679 0 1

 

 

С посвещение

Мълчиш, с най-тежкото мълчание...

Със немотата на виновния,

а всеки поглед с теб е изпитание,

и всяка дума е ирония...

 

Аз съм наляла чашите. Да пия...

За дългата лъжа и обичта пропусната...

За развалената магия...

И за горчивината в гънката на устните...

 

Ти си навел глава, притиснал си я в дланите...

И легнала е цяла вечност очуждение...

Наливам в чашите... наливам в раните...

Наливам най-горчивото презрение...

 

За всяка част от теб, която аз обичам...

И за бруталното желание...

За всяко чувство, изживяно неприлично...

Завинаги: за сладкото страдание...

 

За теб - ти угаси това, което не угасва...

За дългата ръка на самотата...

За истинска любов, която всеки миг е страстна,

Завинаги... от този миг сме непознати...

© Евкалипт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??