Feb 11, 2019, 12:03 AM

Размисли 

  Poetry
288 1 1

 

Колко измислени светове,
спънати в лъскава сбруя!
Трябва ли всъщност човек да умре,
та тогава да се прочуе?

 

Трябва ли всичко да има край,
та да се влюбим отново?
Пътят от твоя до моя Рай
е само крачка. Едничко слово.

 

Като загубим,ще разберем,
колко богати били сме всъщност.
Такъв е животът .... и не съвсем.
Правиш добро - не ти се връща.

 

Ето, повярвай не на шега! 
Още върти се Земята ....
Давам ти чаша от мойта тъга...
Ти я пръсни по вятъра !

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??