Aug 20, 2006, 8:37 AM

РАЗМИСЪЛ 

  Poetry
513 0 5

 

 

Всеки има своя път,

без да знае докъде е –

дълго ли ще си добрува

или млад ще да изтлее.

 

Всеки търси своя път,

но не знае накъде е –

към беди ли ще го отведе

или с обич ще го сгрее?

 

И Слънце срещнеш ли, което

с очи теб покорява,

дари му ти сърцето –

любов То заслужава.

 

Вървим по своя път,

без да знаем закъде е,

но желание ни води

сърцата си да слеем.

 

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??