Когато нещо много ти тежи...
Когато страшно те боли!?
Във тъмното не стой самотен
не дишай под завивки потен.
Вдигни се като исполин
и запомни живота е един!
Задръжки всякакви на тъмно остави
забавлявай се не му мисли.
Но друго шепне ми сърцето!?
С тъга е тази нощ обвзето...
И питаш се въпроси си задаваш...
Защо във тъмното ръцете свои
под тила държиш?
Защо римуваш мисли в самотата!?
И търсиш в нищото сънят
да ти оздрави душата.
Защо надяваш се че болката ще отлети!
Защо прощаваш щом боли?
Защо виниш се за всичките несгоди?
Когато нещо страшно ти тежи!?
Не прощавай вече, просто си тръгни.
© Ангел All rights reserved.