Aug 21, 2016, 9:17 PM  

Римушка за разтушка – 6 (Завещание) 

  Poetry » Humour
472 1 13

Негов дядо в пещерите, 

в прапрастаро битие, 

драскал знаци по стените -

внукът да ги разчете.

 

Внукът, жител на Земята 

в двадесет и първи век, 

още срича и с краката 

пише думата "чувек"! 

 

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??