Sep 29, 2007, 1:22 PM

Роса 

  Poetry
643 0 6
Тихо се спуска
и лъчите на слънцето тя пречупва...
В сияние цветно превръща се утрото...
На нощта е творение тя,
но зората събужда я,
за да измие земята от болката,
да събуди света тъй пречистен...
Тя спуска се...
Целува пръстта и изчезва...
До другото розово утро пълно с надежди...

© Александра Михалева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??