Mar 4, 2008, 11:30 AM

Само в твоите поля 

  Poetry » Love
1048 0 18
 

 

Под пръстите ти тихо дишам,

тихо, да не те събудя,

във дланите ти съм се сгушил,

и не искам от живота друго,

а само в твоята прозявка,

сутрешно да се усмихвам

 и по кожата уханна, гладка,

ручейно любов да плисвам.

Слънчев лъч да заигравам

във дъги на черни мигли,

и седящ едва, на края,

устните си да търкулвам

по твойте розови поля,

с цветя, дъги и пеперуди,

цветчета обич да бера,

не искам от живота друго!

 

 

 

 

 

© Деян Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??