Jul 24, 2013, 9:40 PM

Самотно 

  Poetry » Love
881 0 3

 

Самотно

 

Липсваш ми! Неудържимо

всичко в мен те вика.

И крещи, и търси

най-милия ти шепот.

И боли, а после пак трепти.

И жадувайки припомням

всяка твоя дума, нежност.

А така копнееща съм цяла!

И съм мислено във тебе пак.

И като музика и цвят

те докосвам и те пия.

После тихо ти прошепвам

колко много те обичам,

как във всичко теб откривам.

И не знам какво е! И къде съм!

Сякаш във божествен полъх.

Но е истинско! И си го искам!

© Теодора Тотева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??