Не е ден от деня
неудобният свят
дописал се сам
и политнал.
Тук нежният глас на
свистяща вина
разплита последния възел.
Полумесец и сън
са приятно сами,
капки звездни безброй
се надтичват.
Пропиляват това,
полудяло от вятър,
или нарисувано
в една вечна крива.
© Йоана All rights reserved.