Oct 5, 2015, 5:45 PM

Сбогом на дъжда 

  Poetry » Other
1613 5 23

 

Няма нищо в този дъжд,

напразно вън душата си излива,

а носеше усещане за мъж

и правеше тъгата по-красива.

 

Октомври е. Нормално да вали.

Пустее мокра пейката отсреща.

Ще седнат жадни  бури и мъгли

да слушат клюки за любовни срещи.

 

До късно ще се смеят. Ще  боли.

За мойто лято даже ще злословят.

Ще яхнат призори от скреж метли.

А този дъжд не може да говори.

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??