Jun 15, 2008, 3:32 PM

Шепот 

  Poetry » Other
875 0 24

Разноцветни порои вилнеят в очите ми,

тъмен порив кръвта ми сгъстява.

Триизмерни от усет димят неразлистени

мойте болки, покрити с жарава.

 

Черен лед се разтича ехидно в леглото ми,

щом си лягам омаяна сутрин.

Разчленява ума ми на сънени пропасти

равнодушен акорд. И ме буди.

 

Преносимите спомени, твърде несбъднати,

се пребориха с тонове зима;

нека тях ги боли, аз изпивам тъгата си

и възкръсва във мен Немезида...

 

http://www.youtube.com/watch?v=ZgcqijaUxdg_

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??